Bliv vægtløs når du lægger dig til at sove i en Tempur seng

Tempur giver dig en behagelig svævende søvn (foto sengespecialisten.dk)

Tempur giver dig en behagelig svævende søvn (foto sengespecialisten.dk)

Optimer din sengekomfort med Tempur, der er en hel videnskab i god søvn. I dag står det mere klart end nogensinde før, nattesøvnen er noget af det vigtigste i menneskets liv, og du skal værne om den, så du får det bedste udbytte af de nattetimer, du bruger under dynen. Det afgørende for, om du sover godt, er den måde, du ligger på i sengen. Hvis du ruller rundt hele natten uden at kunne finde ro, er der noget galt.

Noget, der kan ødelægge enhver nattesøvn, er en madras, der er for hård eller for blød. Er madrassen for hård vil den give din krop et ubehageligt modtryk, og det er det, man bliver rigtig øm af, når man vågner. Er madrassen for blød, ligger man også skidt, og det kan være svært at vende sig, fordi madrassen falder sammen under en.

Tempur sengen bliver din nattesøvns redning

Tempur kommer dig til hjælp her og tilbyder dig en luksuriøs nattesøvn, der vil give dig en følelse af vægtløshed. Når du lægger dig på en Tempur madras vil den nemlig først være fast for derefter at forme sig efter din krop. Din egen personlige støbeform, der genvinder sin oprindelige udformning, når du rejser dig. Intet ubehageligt modtryk, ingen ømme punkter.

Når du lægger dig på siden vil hofte og skulder synke ned, så din rygsøjle foldes lige, og når du ligger på ryggen, vil madrassen igen sørge for at udglatte, så du ligger optimalt. Desuden er det ingen sag for dig at finde en ny sovestilling i løbet af natten, da Tempur materialet vil arbejde sammen med din krop på bedste vis. Det er svært at forestille sig, hvad dette vidundermateriale fra Tempur kan gøre, men det er lige før, at det kan udrette mirakler.

Find en Tempur seng her: www.sengespecialisten.dk/tempur/

Få mere inspiration til senge her:

En god seng giver dig fornyet energi i hverdagen

Køb seng med masser af støtte til hele kroppen

Få mere ud af din seng med en elevationsseng

Tags: , , ,

7 Responses to "Bliv vægtløs når du lægger dig til at sove i en Tempur seng"

  • cheap joran says:
Leave a Comment