En balkonafskærmning former din terrasse

Det er vigtigt du forholder dig til balkonafskærmning (foto minaltan.dk)

Det er vigtigt du forholder dig til balkonafskærmning (foto minaltan.dk)

Balkonen giver ekstra kvadratmeter til boligen under åben himmel. Ikke meget er bedre end at nyde morgenkaffen på havebordet med let dug i sommersolen, eller læse en god bog om eftermiddagssolen inden grillmaden angribes. Balkonen forhøjer boligens værdi og tilfører ekstra livsglæde til din bolig, men den bør selvfølgelig matche dit hjem. De fleste balkoner kan købes ovale, trekantede, runde eller firkantede. Det vigtigste er at form og materialer blot matcher huset og tillader dig at udleve dine behov for udendørsliv. Skal der være plads til bord og stole eller blot en enkelt flyder for eksempel?

Balkonafskærmningen udgør størstedelen af din balkons udseende, og den er derfor vigtig. Den er desuden også alfa omega for sikkerheden, der gerne skulle være i top. Specielt hvis du har børn eller husdyr i dit hjem eller på besøg.

Vælg den rette balkonafskærmning

Balkonafskærmninger kan fås i flere materialer. Stålstænger, glas eller træ. De fleste foretrækker en afskærmning, der giver sikkerhed og læ men samtidigt ikke ødelægger eller mindsker udsigten. Her er glas et optimalt valg af materialer. Ønsker du, at glassamlingerne skal være skjulte, kan man få dem fæstnet i aluminiumsrammer, der sidder i terrassen eller mellem pladerne, så de næsten er usynlige. Husk at pudse ruden jævnligt, så den ikke bliver grim og ulækker. Er dit hus af træ, bør du selvfølgelig have en balkonafskærmning af træ. Træet er varmt og hyggeligt men kræver langt mere vedligeholdelse. Afskærmningen skal da males jævnligt. Helst i husets farver. Balkonafskærmningen af stål og stålbjælker er uden tvivl den mest holdbare, og det kan se ganske enkelt og stilfuldt ud til et nyere designet hus.

Bestil balkonafskærmning her

Tags: , ,

Leave a Comment