Er du vild med nordisk design? Få Carpe Diem i dit soveværelse

Smuk nordisk seng fra Carpe Diem (foto sengespecialisten.dk)

Smuk nordisk seng fra Carpe Diem (foto sengespecialisten.dk)

Og ikke Carpe Diem i den forstand, at du med wallstickers eller i fri hånd skal skrive ’Lev livet’ henover væggen (.. det må du selvfølgelig også godt, men det er ikke det, det skal handle om). Nej, i stedet menes der sengeserien Carpe Diem, der er lavet og udviklet her i norden – og selvfølgelig med nordens allerbedste materialer, så du kan få et lille sug i maven, hver gang du entrerer dit soveværelser og ser, hvor pænt, stilrent og ja, helt igennem nordisk, det er.

Den nordiske stil, der er kendetegnet ved at være enkel og med en masse skønne naturmaterialer, har nemlig for alvor vundet indpas i mange danskeres hjerter. Det er dog mest i stuen, vi ser den gennemført – men hvorfor ikke lade soveværelset lege med?

Netop fordi stilen er så rolig og fin og uden en masse ting, der larmer, vil den give et rigtig godt sovemiljø. Et miljø, hvor du føler dig afslappet og uforstyrret, så du kan lade op helt uden stress over, hvad morgendagen vil bringe af opgaver og udfordringer, der skal løses.

Carpe Diem i alle farver

Carpe Diem serien fås i mange farver, så du kan vælge den, der passer allerbedst ind i din smag. Kendetegnende for dem alle er dog, at de er rolige for øjet og sindet at se på. Det skal ikke være sprælsk, når du skal sove – det skal være pænt og harmonisk, så du kan falde til ro. Således kan du vælge at få sengen betrukket med farverne: Lysegrå, mørkegrå, mørkebrun, beige, sort, Luxury lysegrå, Luxury mørkegrå, Luxury sort. Alt sammen nordiske farver, der vil klæde et hvert soveværelse.

Hvis du godt kan lide serien, men synes, at det hele bliver lidt sort/gråt/hvidt, så vælg sengetøj i en anden nuance til at bryde det meget minimalistiske en smule. Det kunne fx være rosa sengetøj, dueblåt sengetøj eller mosgrønt sengetøj. Alt sammen farver, der stadig kan findes i naturen og som vil komplimentere sengen på smukkeste vis.

Se et udvalg af Carpe Diem her

Læs mere om Carpe Diem her

Tags: , , ,

Leave a Comment