Foren din familie omkring de mange personlige spiseborde

Et spisebord (foto traevarer.dk)

Et spisebord (foto traevarer.dk)

På komfuret stor kartoflerne og koger. Den hele kylling bager i ovnen krydret med de mest smagsfulde krydderurter fra din urtehave. På det andet blus, står sovsen og samler smag. I køleskabet står der flødeskumskager, som du har lavet i formiddags. Det er lørdag aften og din familie kommer til middag. De ankommer om omkring en times tid. Imens maden passer sig selv, finder du din hvide dug frem og lægger den på dit spisebord. Dugen falder perfekt ned ad spisebordets klassiske firkantede hjørner. Spisebordet er lavet af solidt træ og er perfekt rektangulært. Der er plads til hele din familie på seks mennesker. I kan sidde med en komfortabel plads imellem jeres stole. I føler ikke at I sidder i lårene på hinanden, men at der er den perfekte mellemrum imellem. Bordbenene er det flotteste træ, som står robust og holder dit personlige spisebord oppe.

 

Find dit personlige spisebord

 

Når du skal finde dit personlige spisebord, skal du gøre det klart for dig, hvilken funktion det skal have. Er det et spisebord, som du vil have hele familien skal kunne sidde omkring? Eller er det et spisebord som skal kunne dækkes op til dig og din kæreste? Skal dit spisebord passe ind i dit kollegieværelse eller din herskabsvilla? Hvordan ser rummet ud som dit spisebord skal stå i? Er det et lille rundt rum eller er det et stort og lyst rektangulært rum? Hvilke møbler skal det passe til? Hvilket lys falder der ind i det rum, hvor dit personlige og unikke spisebord skal stå? Disse er alle overvejelser som du kan gøre dig, når du vil finde dit unikke spisebord.

 

Søg højt og lavt

Du kan også overveje, hvilket materiale dit spisebord skal være lavet af. Skal materialet være flot og robust træ, eller skal det være lavet af det smukkeste stål. Uanset hvilket materiale, som du vælger, findes der uendelige muligheder. Det handler blot om at lade sin fantasi løbe afsted. På den måde finder du dit eget personlige og specielle spisebord. Så kan du samle alle dem du holder af.

 

 

Se et stort udvalg af spiseborde

 

Læs også

Med en sæbedispenser med sensor bliver du lykkelig

Funkis huse giver dig pladsen og trygheden til at leve

 

Tags: , , , ,

1 Response to "Foren din familie omkring de mange personlige spiseborde"

Leave a Comment