HAY – tre små pift til indretningen

Hays sengetøj fås i mange farver (Foto Cahetu.com)

Hays sengetøj fås i mange farver (Foto Cahetu.com)

Det er tit den sigende detalje, der gør hele forskellen, når du skal indrette din bolig. Den perfekte farve på et maleri, en lille pude med et specielt motiv eller nogle lysestager, der lige er prikken over i’et i din stue. Den sidste og sigende detalje har en stor indvirkning på, hvordan du oplever rummet. Derfor er det vigtigt, at du giver dig god tid til at finde frem til det rigtige tilbehør, som, du synes, passer ind i netop din bolig. Her kan du med fordel kigge på de produkter, som mærket HAY laver. Her er tale om god kvalitet kombineret med nogle smukke farver, der helt sikkert skinner igennem i din indretning.

Find et pift til:

  • Køkkenet: En måde at sætte trumf på indretningen i køkkenet er at vælge nogle viskestykker, der er lidt specielle. HAYs viskestykker leger med farverne. De købes i to-pak i for eksempel lyseblå og orange eller lime og sart lyserød.
  • Soveværelset: Vil du også gerne give dette rum lidt farve, kan du kigge på HAYs sengetøj. Her er der også leget med kombinationen mellem farver og grafik. Du kan for eksempel kigge på nogle produkter, hvor den ene side er helt farvet og den anden er ternet.
  • Stuen: Du kan også få fat i et smukt tæppe til at smyge om sig på de kolde vinteraftener. Her er det også grafik og farver, som får lov at blande sig. Hele tæppet er lavet i en bestemt farve, men syet, så man kan ane nogle cirkler i stoffet.

Se nogle flere af produkterne fra Hay her

Tags: , , , , ,

Leave a Comment