Holdbare stål altaner giver nyt liv til lejligheden

Altanvinduer (foto: minaltan.dk)

Altanvinduer giver mere lys og glæde (foto: minaltan.dk)

Nogle mennesker er bange for at stille sig ud på en altan. Det er der ingen grund til. Stål altaner giver dig en god tryghed og til de, der lider lidt af højdeskræk, men elsker den friske luft og en god udsigt over byen, haven eller naturen, så er en stål altan en meget solid og smuk løsning. Stål altaner har et meget lang levetid og får du stål altaner installeret på din lejlighed eller dit hus, så kan du nemt forvente, at stål altaner holder længere end huset.

 

Byhave i højden

En smuk stål altan giver nyt liv til huset, da du både får et nyt sted at være. Stål altanen kan være det sted, hvor du skal spise den morgenmad hele sommeren. Samtidig får du en stor mængde naturligt lys, som altandøren lukker ind og du har får mulighed for at lufte ud. Alt i alt tilføjer en stål altan meget glæde til det rum, som stål altanen går ind til.

 

Stål altaner giver mulighed for at få en have

Du kan nemt få en have, når du har en stål altan. Altanen er robust og holdbart og det spiller ingen rolle om den får lidt vand og snavs på sig fra planter, blomster og urter. Du bør naturligvis ikke plante kartofler og radisser direkte på stål altanens gulv, men i stedet lave kummer og urtepotter, hvor du planer det i. Urbane have er meget populære og der stort set ikke det, du ikke kan plante på din stål altan. Det nemmeste at starte med er blomster. Derefter er der salater og krydderurter, som ofte er nemme at få til at gro og holder længe. Er du erfaren i en have, så kan du prøve med tomatplaner. En altan giver rigtig gode muligheder for at have tomatplaner uden drivhus, da der på sydvendte altaner er gode lune kroge til tomatplanterne.

 

Læs mere om stål altaner på www.minaltan.dk.

 

Se også:

Stres af og nyd livet. De små skridt tæller også – vælg altanvinduer!

Få din helt egen altan i århus

Tags: , , ,

Leave a Comment