Hooked på en altan af glas? Her er dine muligheder

Se på flere flotte altaner (foto minaltan.dk)

Se på flere flotte altaner (foto minaltan.dk)

Der er mange sjove tendenser og trends indenfor konstruktionen af altaner. Alle har deres egen altan bygget op inde i hovedet, hvordan den skal se ud, hvad der skal være på den, og ikke mindst hvilket materiale den skal være konstrueret i. En af de trends er en altan af glas. Uanset hvad du har plads eller lyst til, er der mange muligheder indenfor altanverdenen for at få kreeret en altan af glas.

 

Masser af muligheder

Skal du have en helt almindelig altan, kan du få dækket den af et glasværn. Altså sådan at det der vender ud mod gaden eller gården er lavet af glas. Det beskytter lige så meget som et af stål men giver en ekstra effekt i og med at man kan kigge lige ind og lige ud. Du kan også få både en fransk eller en spansk altan konstruereret i glas. Den spanske er den lidt mere udvidende udgave af den franske, hvor der er en lille smule mere plads. I hvert fald er det en smart idé at gå glas på disse altaner. Du har måske ikke så meget plads, og bliver dit værn lavet af glas, giver det mere rum og mindre følelsen af at være lukket inde, som f.eks. et stålgitter.

 

Byg din egen oase

Også tagaltanen, hvis du er så heldig at have sådan én, kan få laves sit gelænder af glas. Det kan give en vild effekt, fordi du den ene vej har himlen, der åbner sig og den anden nærmest bare træder ud på taget og kigger ned på gården. Dog kan det være en god idé, alt efter hvor din altan ligger, og hvordan du bruger den, at få materet glas. På den måde får du stadig noget af den ønskede effekt med åbenheden, men samtidig kan folk ikke glo direkte ind på din altan eller ind i din stue. Og det er måske meget rart.

 

Se udvalget af altaner, både store og små og få ny inspiration

 

Læs også:

Her finder du altaner priser og meget mere

Altanafskærmning giver din altan en ansigtsløftning

Tags: , , , , ,

Leave a Comment