Indret boligen med produkter fra Ferm Living

Ferm Living har det hele (foto cahetu.com)

Ferm Living har det hele (foto cahetu.com)

Der er mange varemærker i Danmark, der leverer produkter til boligindretning. Der er næsten ingen ende på, hvad man kan få af tilbehør til boligen, for slet ikke at nævne mængden af møbler og mange andre ting. Ferm Living er blot ét af disse varemærker, men det er værd at kende til, for det skiller sig ud på mange punkter. Dette gør det til en meget relevant producentm, uanset hvilken type bolig man har.

Den korte historie om Ferm Living

Ferm Living startede i det små, selvom det i dag er blevet til et mellemstort varemærke. Danske Trine Andersen startede i 2005 et designstudie op med nogle helt klare visioner for, hvordan det hele skulle se ud. Der skulle være fokus på nogle grundlæggende skandinaviske traditioner og gammeldags design kombineret med nye trends. Dette førte til et unikt varemærke, der i dag laver stort set alt, hvad man kan komme i tanke om af tilbehør til boligen. En imponerende udvikling på mindre end 10 år!

Puder fra Ferm Living

Som sagt står Ferm Living bag mange forskellige produkter, og man kan ikke nå at nævne dem alle i et kort indlæg som dette. Det er dog værd at nævne puderne fra denne producent, da de ofte tager sig ud fra mængden. Der er en overordnet rød tråd i designet hos Ferm Living, og denne ses meget tydeligt, når man kigger nærmere på de mange forskellige puder, som varemærket står bag. De fås i mange forskellige farver, mønstre og størrelser, så der er lidt for enhver smag.

Det er vigtigt at huske på, at Ferm Living kan købes online hos mange forskellige webshops, nogle billigere end andre. Så selvom der ikke lige er en butik i din lokale by, hvor du kan handle Ferm Living, så kan du stadig finde produkter fra varemærket til meget fordelagtige priser og få dem sendt lige til døren!

Se de mange Ferm Living produkter

Tags: , , ,

Leave a Comment