Læs mere om fordelen ved altaner i stål her

Se på flere flotte altaner (foto minaltan.dk)

Se på flere flotte altaner (foto minaltan.dk)

Står I overfor at skulle investere i nye altaner? Så kan det være en rigtig god idé at overveje, om I skulle vælge altaner lavet i stål frem for aluminiumsaltaner. Umiddelbart kunne man godt tænke, at aluminium er bedre, fordi det er et lettere materiale end stål. Ulempen ved det lette materiale er dog, at man også får et produkt, hvor holdbarheden er mindre. Når du vælger at bygge altanen i stål, så er levetiden helt op til 50 år. Det får du ikke med aluminium. Vægten af materialer er heller ikke noget problem. Der er regler for, hvor meget en altan skal kunne bære og det lever stålaltanerne fuldt ud op til.

 

Bliv dus med himlens fugle

Når man vælger stålaltaner i dag, er de ofte galvaniseret. Det betyder også noget for holdbarheden. Det gør nemlig, at stålet er sikret næsten 100 % mod rust. Dermed har du også en smuk altan i mange år frem. Der er god grund til at tænke på altaner som en investering. Det giver for det første beboerne i lejligheden en umiddelbar glæde og nytte. Altanen er en god måde at få nogle ekstra kvadratmeter til boligen. Der udover, så giver det også mere lys og en luftig følelse til den eksisterende bolig.

 

Altanen er en god investering

Det kan på den måde virkelig højne boligens værdi. Det vil det også gøre på længere sigt. Altanen er en langtidsinvestering. Det er en langsigtet løsning og det viser, at I er en boligforening, hvor I tænker på medlemmernes bedste og på, hvad der kan skabe værdi for hele foreningen, både nu og i fremtiden. Det er ligeledes en god måde at få mere grønt og bæredygtighed ind i foreningen. Man kan gøre forskellige tiltag, så det bliver nemmere for medlemmerne at dyrke deres altaner, så det virkelig kan pynte på hele bygningen.

I kan finde et stort udvalg af altaner på minaltan.dk

 

Kig videre i disse indlæg:

Altaner giver den samme frihed som en have

Så er det ud på din altan, min ven

Tags: , , , , ,

Leave a Comment