På jagt efter et nyt hus? Tænk dig om, før du skriver under

Du må endelig ikke blive for ivrig (foto benee-huse.dk)

Du må endelig ikke blive for ivrig (foto benee-huse.dk)

Det er som om, at vi alle før eller siden i vores liv får en pludselig trang til at eje vores eget. Vores helt eget, hvor vi ikke længere skal lægge øre til naboens skænderier og elskovseskapader, men hvor vi og vores selvvalgte familie, er de eneste, der larmer. Hvor vi ikke skal se på underboens grimme gummistøvler ved hoveddøren, og hvor du ikke skal tvangsindlægges til musik, du ikke selv har valgt. På et tidspunkt bliver man mæt af alt det ovenstående, og når det sker, vælger rigtig mange at tiden er inde til at blive husejere.

Og det kan man jo blive på flere måder. Fx ved at opsøge en ejendomsmægler, der kan hjælpe en med at finde frem til drømmehuset, eller ved at bygge drømmehuset selv. Fra scratch.

Nyt hus uden problemer

Kendetegnende for begge muligheder er, at man skal se sig godt for. Der er nemlig mange, der gerne vil tjene penge på din uvidenhed på boligmarkedet. Derfor er det vigtigt at alliere sig med professionelle – hvad enten det drejer sig om ejendomsmægler eller byggefirma. Sørg for at gøre dit hjemmearbejde, så du kan lure, hvis du alligevel er i gang med at blive snydt. Og husk også altid at gennemsøge nettet. Her vil du nemlig kunne finde brugbare informationer, om det selskab, du har i kikkerten, og se om andre, har været glade for at bruge netop dem.

Et rigtig godt etableret firma vil typisk være dyrere at benytte end snyderne. Så du må ikke nøjes med kun at se på prisen, når du skal vælge. For vælger du det forkerte, ender det stensikkert med at blive dyrere i længden, end hvis du havde valgt de rigtige folk fra start.

Dermed ikke sagt, at billigere byggefirmaer ikke sagtens kan være gode. For det kan du. Du skal bare være sikker på, at de er det, før du skriver under på noget som helst.

Nyt hus? Klik her

Tags: , , ,

Leave a Comment