Plaider: Et omfavnende lunt kram

Et lækker plaid er perfekt til aftenhygge (foto cahetu.com)

Et lækker plaid er perfekt til aftenhygge (foto cahetu.com)

Vi ejer stort set alle sammen et plaid af en slags. Vi har varme på radiatoren og varmt tøj på kroppen, men et plaid kan noget helt særligt. Det holder om os og luner. Det er rart på en kølig vinteraften, hvor vinder blæser gennem vinduerne, og det er fantastisk på en sen sommeraften, når aftenkaffen eller det sidste glas rouge nydes på haveterrassen.

Et plaid er dog ikke bare et plaid. Du bør investere i dit helt ejet og lækre plaid, for som sagt – et plaid er personligt. Det holder om dig, når du fryser. Det varmer dig, dufter af dig, og så er bare aldrig ligeså godt at dele.

Du kan vikle det rundt om benene og numsen, hvis nederdelen eller shortsene bliver utilstrækkelige, eller du kan vikle det om skulderen for at holde dit korpus varmt.

Vær’ god mod dine plaider

Det skal sidde tæt om kroppen, og derfor er det vigtigt, at du vælger et plaid af ordentlig kvalitet og lækre materialer. Der findes plaider i al slags stof, og prisen afhænger der af, men et plaid holder i mange år, og du kommer til at holde af det, så vælg et plaid af uld – enten kashmir eller merino.

Lækker uld vil holde dig varmere og føles blødt og dejligt. Et plaid af bomuld vil føles koldt og hårdt, hvis du først har benyttet dig af et uldent. Flis er håbløst umoderne lige nu. Uld er tidløst.

Vælg et plaid, der klæder dig. Du køber trøjer, jakker og huer efter design, så hvorfor pokker skal du ødelægge det med et grimt plaid? Lige nu er sømandsstrik ganske moderne, og så er det endda tidløs stil. Vælg et i en neutral nuance, da det vil klæde stort set alle dine outfits og vil kunne holde i mange år.

Se plaider af kashmiruld her

Tags: , , , ,

Leave a Comment