Sådan finder du de bedste altaner priser

Undrer du dig over hvad det her koster? (foto minaltan.dk)

Undrer du dig over hvad det her koster? (foto minaltan.dk)

For mange boligejere findes der en drøm om en dag at få sin egen altan med direkte udgang fra ens hjem. Dette er for mange en god mulighed for at øge værdien på ens ejendom og samtidig skabe et bedre indeklima og mere leverum i sit hjem. Hvis man i forvejen ikke bor i en lejlighed med en altan, så er der mulighed for at få en altan sat op. Tidligere var altaner enten muret op som en del af bygningen og derfor ikke sådan at ændre. Senere, da man begyndte at bruge beton, kunne man støbe altaner, når man byggede en ejendom.

En altan giver lidt ekstra liv

Begge dele kan være bekostelige metoder for at kunne få nogle få kvadratmeter tilføjet til sin lejlighed. Derfor er der i dag flere, der vælger at få monteret en altan af stål, som kan monteres direkte på ejendommens ydervæg. En altan af stål er en billigere og mere fleksibel løsning, da den hurtigt kan sættes op, samtidig med at man får lavet en dør i ydermuren. Dette kan måske være et sted, hvor der i forvejen er et vindue.

 

Altaner i mange forskellige prisklasser

Der er efterhånden en del virksomheder, der udbyder forskellige typer altanløsninger til de danske boligejere, og der kan være stor forskel på priserne. En altan af stål kan sættes op af professionelle ved at bolte den fast til ydermuren et passende sted. Derefter laver man en dør ud til altanen inde fra lejligheden. Denne kan laves et sted, hvor der i forvejen er et vindue, eller også kan den laves et sted, hvor der kun er mur.

Nogle gange går hele ejerforeninger eller andelsforeninger sammen om at få monteret altaner på alle deres lejligheder i hele blokken på en gang, og på den måde sparer både tid med ombygning, larm og støv, og nogen gange kan man også opnå en besparelse ved at købe flere altaner i stål på samme tid.

 

Vil du se mere om altaner priser, så kig her

 

Læs også

Stres af og nyd livet. De små skridt tæller også – vælg altanvinduer!

En balkon er en investering i din livskvalitet

Tags: , , , ,

Leave a Comment