Sådan holder du en fed havefest

Solen skinner, aftenerne er lange og varme og du er i gang med at planlægge den fedeste havefest for dine venner som de kan huske og vil snakke om i lang tid.

Herunder kommer der 5 tips til hvad der kan gøre din havefest fantastisk

5 tips til en fed havefest

Djævlen er i detaljen som ordsproget siger og det gælder også når det drejer sig om at planlægge en havefest. Grundlaget er selvfølgelig at dine venner kommer og de syntes, det er hyggeligt at feste sammen.

1)      Maden

Det nemmeste er selvfølgelig at købe et par poser pølser og et par dåseøl og så bør den være der, men hvis du vil gøre noget lidt mere federe, så er maden et godt sted at starte. På internettet er der mange sider, der viser hvor meget mad man reelt kan lave med en grill. Det er altså nemt at opgradere maden fra traditionel grillmad til noget mere avanceret, relativt nemt. Har du ikke lyst til at stå foran grillen og der er ingen af gæsterne, du ved vil syntes, det er det mest fantastiske, findes der masser af fremragende cateringfirmaer, der kan levere. Også andet end den traditionelle suppe, steg, is.

2)      Drikkevarer – find hjælp hos BartenderBar

Hvis du virkelig ønsker at lave den vildeste havefest, bør du invitere en bartender fra BartenterBar til at stå for baren. En grill med lækker mad og en bartender, der mixer lækre cocktails til, vil være et hit til en hver havefest. En bartender kan inviteres, til at komme til hele festen eller i et par timer som et festligt indslag. Alt efter hvad der passer dig.

Lej bartender og cocktail catering her

3)       Et havetelt

Det danske vejr er altid en ukendt faktor. Det er ikke til at vide, om solen vil skinne eller om det vil regne, så at have et havetelt vil redde festen og sikre at uanset, hvor meget det danske sommervejr er imod jer, vil det stadig blive en god fest. Hvis du kender nogle der har en petroleumsovn så have den i reserve, da det ellers kan være en kold affære.

4)      Spil

Ingen havefest uden spil. De fleste syntes at det er sjovt at spille, hvad enten det bare er en fodbold, der bliver spillet lidt rundt i haven eller til mere avanceret havespil. At have planlagt et scenarie og eks. have inddelt folk i forskellige grupper er en god måde for folk, der måske ikke kender hinanden, så godt at få lært bedre at kende. Samtidig med at de får et godt grin.

5)      Musikken

Inden havefesten bør du have lavet en god playliste med musik. Både festlig dansemusik men også musik i den lidt mere afdæmpet afdeling, ikke kedelig og stille harpemusik, men musik det er muligt at lytte til samtidig at det er muligt at snakke sammen.

Sidst men ikke mindst

Husk at fortælle dine naboer i god tid at der holdes havefest, så de har mulighed for at tage væk i den weekend eller er mentalt klar over, at der er fest og larm inden ved siden af.

Leave a Comment