Shop nyt sengetøj i efterårsferien og giv husets senge nyt liv

Sengetøj bør du skifte ofte (foto cahetu.com)

Sengetøj bør du skifte ofte (foto cahetu.com)

Det er efterårsferie, og hvis du er så heldig rent faktisk at have ferie, kunne du sætte en af dine feriedage af til at få købt lidt nyt til hjemmet. Det er nemlig sjældent noget, der bliver prioriteret særlig højt i det daglige, hvor den logistiske kabale skal gå op. Derfor; Nu hvor du har tiden, så tag partner og børn under armen og ud i de danske indretningsbutikker efter nyt.

Det behøver ikke at være en dyr affære at anskaffe sig lidt nyt og lækkert til sin bolig. Faktisk kan man for ganske få hundrede kroner gøre en kæmpe forskel for fx stuens samlede indtryk. Tricket er at købe ting, der ikke koster alverden, men som betyder meget for et hjem. Det kunne fx være pyntepuder til sofaen. Det ændrer sofaens udtryk helt vildt, om puderne i den er røde, blå eller spraglede. Ligeledes betyder pudernes materiale en masse – prøv selv at forestille dig en strikket pude, en pude i silke og en pude i hør. Der er jo gigantisk forskel på deres udtryk. Du kan sætte nye lysestager eller en ny lampeskærm ind og se forskellen.

Sengetøj højner barren

En anden ting, der kan gøre en kæmpe forskel, er nyt sengetøj. Soveværelset er tit det oversete rum, når vi taler om boligindretning og boligstil, og det er en kæmpe fejl. Vi bruger nemlig rigtig meget tid i vores soveværelse, så der skal være rart – og pænt – at være. Nyt sengetøj kan lynhurtigt give rummet et ekstra pift eller et tiltrængt strejf af farve, og akkurat som i eksemplet med pyntepuderne, vil det virkelig ændre rummets overordnede look.

Sengetøj er heldigvis meget let at komme i nærheden af økonomisk. Tag fx i IKEA, hvor udvalget er stort og til at betale. Du kan også vælge at smide lidt ekstra på noget lækkert sengetøj, så du i højere grad er sikret, at det holder sig pænt i lang tid. Find sengetøj af høj kvalitet her.

Prøv også at læse disse artikler om sengetøj:

http://spto.dk/sengetoj-skal-holde-til-vaskemaskinen/

http://spto.dk/kob-det-perfekte-sengetoj-til-en-du-holder-af/

http://spto.dk/sengetoj-fra-cahetu-forkael-din-seng/

 

Tags: , , , , ,

Leave a Comment