Står du og skal bygge hus? Her får du inspiration

Har du overvejet et funkis hus? (foto www.ltm.dk)

Har du overvejet et funkis hus? (foto www.ltm.dk)

Er I ved at være godt trætte af jeres gamle lille lejlighed? Er I efterhånden blevet for mange i familien til, at den er stor nok, eller vil I bare gerne flytte lidt ud fra byen? Så kan I enten prøve at se, om I kan finde jeres drømmehus, eller I kan gå i gang med selv at bygge et nyt hus. Hvis I skal i gang med det sidste, så får I her lidt inspiration til, hvilke typer af huse, I kan vælge mellem:

Byg et nyt hus – hvilken type skal du vælge?

Kan du godt lide sort tegltag og murstensvægge, så kan det være, at du skal vælge et landhus. Denne type bolig er en af de mest almindelige, og den er også vældig funktionel. Den passer godt til dig, der måske gerne vil bo lidt ude på landet og har masser af plads til en skøn have også. Dette hus kan bygges i mange forskellige størrelser.

Det kan også være, at I er mere til det moderne og funktionelle. Her kommer et funkis hus ind i billedet. Denne type hus er også vældig populær, og det smarte ved det er, at der er masser af muligheder for, at få det præcis som I vil. Det typiske funkis hus er hvidt og har en meget firkantet form. Vinduerne har meget forskellige størrelser og forme, men det er typisk, at der er en del store vinduespartier i huset. Det kan f.eks. være i rum som stuen, køkkenet osv. Det giver en del ekstra lys, så rummene kan føles større.

Det kan også være, at I er til den funktionelle villa, hvor man blander funktionalisme med den danske håndværker tradition. Her er taget typisk af røde teglsten, og murerne er med mursten. Ofte er der lavet vinkler i huset, da det kan give en praktisk indretning.

Skal du bygge nyt hus, så se her

Tags: , ,

2 Responses to "Står du og skal bygge hus? Her får du inspiration"

Leave a Comment