TV stander – se fjernsyn fra holdbare vinkler

Det perfekte møbel til dit fjersyn findes. En TV stander. Med standeren bliver fjernsynsborde og andre monstrummer ligegyldige. Du har ikke brug for dem længere. TV standeren holder perfekt på dit fjersyn i den højde, du allerhelst vil se TV fra. Samtidig er der ingen risiko for, at TV’et falder ned, bliver skubbet til, bumler af sted og går i stykker. Det sidder nemlig holdbart fast til standeren. Det er naturligvis let at få ned, men det kræver, man gør det på særlig vis.

TV standere er simple i deres design. De kommer typisk i stort eller sølv, de har højder, hvorpå TV’et kan bevæges op og ned, og ellers er de ikke meget mere, end en relativt tynd søjle. TV standeren optager ikke gulvplads, og den er let at flytte rundt på. Både hvis du vil rykke rundt på møblerne i stuen, soveværelset, eller hvor du har TV’et til at stå, og hvis du skal i gang med rengøringen.

En simpel løsning til dit TV

TV standeren er i familie med vægbeslaget. TV standeren er en af de moderne løsninger, der tager sig af det moderne fladskærms TV. Hvorfor have en smal skærm stående på et stort bord? Godt spørgsmål.

Ved at investere i en TV stander eller i et vægbeslag, har du en meget simpel løsning på, hvordan du skaber mere gulvplads, færre flader der skal rengøres og mere plads til drengene på gulvet til en omgang Playstation eller lignende.

Hvis du gerne vil have TV’et væk fra gulvet, er det et vægbeslag til et fjernsyn, du skal investere i. Vægbeslag findes i flere afarter. Nogle er simple og holder TV’et i en fast vinkel. Andre er justerbare med en drejearm. Her kan du dreje TV’et i den retning, du gerne vil kigge på det fra – om det er køkkenet, sofaen eller spisebordet.

Tags: , , ,

Leave a Comment