Hold en polterabend fest i dit hjem

Skal du snart giftes? Eller skal du holde en polterabend for en af dine venner? Så er det bare med at komme i gang med planlægningen – der er nemlig en masse at se til.
Men hvad skal du have styr på inden den sjove dage? Her kan du blive meget klogere på, hvad du kan gøre for at sikre, at I får en super sjov fest.

Hvem skal inviteres?

Først og fremmest bør du overveje, hvem der skal inviteres. Det er selvfølgeligt let, hvis det er din egen polterabend. I det tilfælde skal du blot invitere alle de venner, som du allerhelst vil feste med på den store dag.
Hvis det ikke er din egen polterabend, så er opgaven en smule sværere. Men hvis du står for at arrangere gommens polterabend, så ved du helt sikkert noget om, hvem der bør inviteres. Du bør dog også overveje at sende en invitation til gamle venner, som gommen måske har kendt hele sit liv. Det kan være gamle skolekammerater, naboer eller lignende.
Det kan godt være en krævende opgave at sammensætte gæstelisten, men de helt rette gæster er en af de vigtigste ingredienser, når man vil skabe en sjov polterabend.

Hvad skal dagen gå med?

Når du har fundet ud af, hvem der skal med til festen, så skal du finde ud af, hvad I skal have dagen til at gå med. Nogle vælger at spille paintball, andre kører gokart – der er masser af muligheder.
Du skal egentligt blot finde på noget, som både gommen og gæsterne vil synes, er sjovt. Herudover skal der naturligvis være sørget for lækker mad og drikke. Netop det kan du få nogle gode råd til herunder.

Hvad skal I have at spise og drikke?

En polterabend er ofte fyldt til renden med sjove aktiviteter, og disse får virkeligt sulten til at vokse. Så hvad skal I have at spise?
Du kan med fordel sørge for, at du får maden leveret udefra. Det duer ikke, hvis du skal stå og lave mad på selve dagen – det bliver der slet ikke tid til.
Hvis vejret er til det, kan du arrangere noget lækker grillmad, som I kan nyde udenfor i det gode vejr. Folk bliver jo ofte en smule højrøstede efter en dag fyldt med øl, sjov og ballade. Derfor kan det måske være rart nok for jer alle, at spisningen foregår udenfor, hvor I kan sidde lidt for jer selv.

Sådan sikrer du den gode stemning

Nogle brudgomme ser slet ikke frem til sin polterabend. Den største grund til dette er, at disse fester ofte er associeret med latterliggørelse af gommen, som gerne skal blive gjort helt til grin. Men sådan behøves det altså ikke at være. Det kan også bare være en dag, hvor alle vennerne samles og har det sjovt, inden gommen skal giftes.
Du skal blot sørge for at planlægge en fest, som vil falde i gommens smag. Så er du sikker på, at det bliver en polterabend med højt humør.

Leave a Comment