Hvorfor du burde få lavet en tilstandsrapport af dit hjem

Er du en af de mange, der står overfor at skulle sælge dit hjem? Så er der en lang række ting, som det er vigtigt, at du har med i dine overvejelser. For det første skal du sørge for at få udarbejdet en kyndig og professionel tilstandsrapport. Og det er der flere grunde til. For det første er det lovpligtigt, således en eventuel ny ejer af dit hus ved, hvilke problemer der er i færd med at starte på huset, derudover bør du gøre det, således det giver en sikkerhed for de nye potentielle købere, som er meget mere tilbøjelige til at få en handle i hus, når de er sikker på, hvilke udgifter der eventuelt vil forekomme på huset i fremtiden.

Få udarbejdet en professionel tilstandsrapport for din egen skyld

Dog kan det også være en fordel for dig selv at få udarbejdet en sådan. Det giver nemlig også dig et godt overblik over den stand, som dit hjem er i. Det er rart at vide i ny og næ, således man kan forebygge eventuelle problemer. Men det er også noget, der kan sørge for, at du kan nå at forbedre dit hjem inden, det sættes til salg. Det kan betyde, at du måske kan få mere ud af det rent økonomisk, netop fordi du får udbedret de fejl og mangler, som der måtte være på det.

Find en byggesagkyndig der kan hjælpe dig online

Og det er netop derfor, at du bør tage et kig online allerede i dag og finde dig en byggesagkyndig, der kan hjælpe dig med at få udarbejdet en uvildig tilstandsrapport. Her finder du nemlig en lang række eksperter inden for området, der står klar til at hjælpe dig og give dig den service, som du søger. Og du har her også mulighed for at finde frem til en, der kan udarbejde en tilstandsrapport til en ganske fornuftig pris.

Husk også at få lavet en energirapport

Bedst af alt kan du ofte i samme omgang få udarbejdet en energirapport, som også skal vedlægges ved et eventuelt salg. Denne fortæller noget om, hvor godt ens hjem er isoleret og dermed også, hvor stor en udgift det eventuelt vil blive i fremtiden, når det kommer til varme. Det er således en oversigt over det, man skal forvente at bruge, når det kommer til ens energiforbrug. Og det er også vigtigt for de potentielle købere, som skal kunne ligge et nogenlunde budget, før de vælger at investere i et hus.

Allier dig gerne med både en ejendomsmægler og en advokat

Inden du skriver under på en aftale og sælger dit hjem, kan det også være en god ide, at du tager en snak med både en ejendomsmægler og en boligadvokat. En ejendomsmægler kan give dig nogle gode råd, når det kommer til en salgssituation og stå dig bi som din allierede, når du ønsker, at der skal forekomme et så godt salg som muligt, som du får mest mulig vinding ud af også. En advokat kan derimod hjælpe dig med store dele af de juridiske områder, således det er sikret, at alt går korrekt til værks.

Leave a Comment