Modellervoks er en sjov leg, man kan lege ved spisebordet

Har du børn, der elsker at være kreative og lege med sjove produkter? Så er modellervoks helt sikkert noget, de vil elske at få i hænderne. Modellervoks er en sjov leg, som er genial til spisebordet, hvor børnene får lov til at være kreative. De kan lave præcis det, de har lyst til, og få de bedste oplevelser ud af legen. Mange børn bliver så fascinerede af modellervoks, at de kan sidde flere timer med produktet. Hvis du gerne vil have det maksimale ud af oplevelsen, kan du sætte dig sammen med dine børn. Der er både mulighed for at inddrage plastikknive, kageruller eller tændstikker, hvis I får lyst til at være ekstra kreative. Læs mere om modellervoks nedenfor.

Træn motorikken

Vidste du, at børn træner motorikken, hver gang de får lov til at prøve kræfter med modellervoks? Det er blandt andet noget af det, der gør modellervoks helt genial. Ikke nok med, at det er formeligt og lægger op til, at børnene kan være kreative, så fører det også en masse andet godt med sig. Et godt udgangspunkt er klart motorikken. Det sker i det øjeblik, hvor børnene går i gang med at forme og koncentrerer sig om det lille stykke farvede modellervoks, der ligger foran dem. Her skal der være styr på samtlige detaljer for ikke at tale om den tålmodighed, der ofte kan være en dyd for mennesket helt generelt. Og særligt børn.

Når motorikken bliver trænet, får det samtidig betydning for måden, hvorpå børnene i fremtiden vil tegne og sidde med blyanten i hånden. Derudover er det generelt bare med til at øge fantasien, og den lille klump modellervoks kan formes og designes på alverdens måder. Der er ingen grænser for, hvilke muligheder der ligger forude.

Find modellervoks, der er miljøvenligt

Du har mulighed for at finde miljøvenligt modellervoks hos enkelte forhandlere. Ikke nok med, at det selvklart er godt for miljøet, så er det altid også godt for dit barn. Det betyder, at der ingen farlig kemi er at finde i produktet. Det betyder, at du sagtens kan lade dine børn lege selv med produktet. Der er ingen fare for, at der sker noget. Derudover kan du vælge imellem forskellige farver, som er særligt gode for de mindre børn. Mange steder kan du købe en pakke, hvor du får fire forskellige bøtter med modellevoks med. Her vil farverne i pakken allerede være bestemt på forhånd.

Du kan desuden selv vælge, hvor mange kilo, du vil købe. Farverne er adskilte i bøtterne, så de kan bruges igen og igen, når børnene har brugt dem. Det er nemmere at adskille farverne på den måde, hvis det primært at mindre børn, der skal lege med produktet. Farverne er med levensmiddelfarve, og skulle det ske, at materialerne kommer på tøjet, gulvet eller i møblerne, kan de uden problemer vaskes af igen. Som sagt er der ingen sundhedsskadelige stoffer i det miljøvenlige modellervoks, så du slipper for at bekymre dig om, hvorvidt dine børn kan sidde med det selv. Modellervoks er en sjov leg, som man kan lege med ved spisebordet uden problemer.

Leave a Comment