Ved det rette spisebord er scenen sat for de hyggeligste stunder

Et spisebord (foto traevarer.dk)

Et spisebord alle kan samles om (foto traevarer.dk)

Spisebordet er en vigtig del af hverdagens daglige rutiner. Det er ved spisebordet, hvor måltiderne og nogle af de bedste stunder opstår, og det er måske også her, der er bedst plads til at lægge vasketøjet sammen. Er I til brætspil, så kan spisebordet også være den mest optimale spilleplads, hvor familien og venner kan samle sig og have nogle sjove og underholdende stunder. Her er der også plads til, at børnene kan lave og få hjælp til sine lektier, mens mor eller far samtidig kan være i gang med aftensmaden.

 

Få plads til alle rundt om bordet

Eller er du eller din partner glad for at lave masser af god mad og ser en ære i at servere det med passende manér, så er det også vigtigt, at det er ved et spisebord med god plads, så det kan være den rette manege for de smukke og nyskabende kreationer fra køkkenet. Spiseborde fås i flere forskellige størrelser, former; lyse, mørke og af forskellige materialer, og dermed også i forskellige prisniveauer, så det skulle være en er let sag at finde det rette, der matcher dit hjem og dit budget. Det er kun dig, der sætter grænsen for, hvordan dit spisebord passer til din indre indretningsarkitekt.

 

Lad spisebordet repræsentere dig og din dagligdag

Bruger du tiden i køkkenet, mens nogle af familiemedlemmerne befinder sig mest i spisestuen, fordi det er dér, der er de mest komfortable muligheder for at forberede sig til studiet eller arbejdet? så kunne det være en mulighed at anskaffe et spisebord, hvor der er plads til bogen og den bærbare pc i køkkenet. Eller omvendt, er I presset sammen om et for lille spisebord i et efterhånden mikroskopisk køkken, fordi ungerne har vokset sig store? så er det måske tid til at anskaffe sig et nyt, hvor der er mere luft mellem dig og din bordherre eller -dame, og man ikke længere generes af at få en albue i siden.

 

Bliv inspireret og se et udvalg af spiseborde her

 

Læs også:

Husk at finde børnesenge, der passer til dit barns egen alder

Find en ny eller en antik tallerkenrække i nærheden af din bopæl

Tags: , , , ,

Leave a Comment