Altan priser behøver ikke at være meget høje

Altanvinduer (foto: minaltan.dk)

Altanvinduer (foto: minaltan.dk)

Mange tror, at en altan er meget dyr affære. Det behøver den ikke at være. Der findes mange gode firmaer, der forhandler altaner til gode priser. Der findes ikke helt faste priser på altaner, fordi det kan svinge meget i materiale og opsætning og afhænge af bygningens stand. Har du købt et hus eller en lejlighed, der ikke er bygget færdig er nemt og billigt at få installeret en altan, da man i byggeprocessen kan bygge altanen ind som en del af hele planen.

 

Der er gode priser på en altan til et gammelt hus

Det behøver heller ikke, at blive særlig dyrt, hvis du vil have en altan på et relativt nyt hus. For at holde budgettet nede kan du også vælge nogle billigere materialer. Stål og beton er gode muligheder. Det er nemt at holde pæn, er robust og også relativt billigt. Vær dog sikker på, at det passer til huset og sørg for at indhente de tilladelser, der er nødvendig, hvis du eksempelvis bor i en andels- eller boligforening. De dyre og besværlige altaner er de, der skal laves på gamle faldefærdige huse, der måske endda er fredede.

 

Find inspirationen hver morgen med en god udsigt

Her kan det måske kræve en besværlig tilladelse og en masse beregninger på huset, før det kan lade sig gøre og desuden et krav om bestemte og dyre materialer. I disse tilfælde vil man vælge en fransk altan i stedet. Den kræver nemlig ikke en udbygning. En fransk altan er et gulv til loft-vindue, som kan åbnes op. Den giver ligeså meget, hvis ikke mere, lys, som en hvilken som helst anden altandør. Den giver også muligheden for at lufte ud og hvis du åbner dette vindue, vil du næsten have en altan inde i det værelse, den franske altan er i.

 

Find gode priser på en altan på www.minaltan.dk.

 

Kig videre her:

Altanafskærmning giver din altan en ansigtsløftning

Få din helt egen altan i århus

Tags: , , , ,

Leave a Comment