Få styr på dine ledninger med en kabelskjuler

En kabelskjuler gør din tv stue flottere (foto vivotel.dk)

En kabelskjuler gør din tv stue flottere (foto vivotel.dk)

Der kommer mange goder ud af at være på forkant med at anskaffe sig de mest nødvendige elektroniske apparater. Computere, printer, fjernsyn og lamper hører hjemme i de fleste hjem. Det samme gør køkkenapparater som brødristere, kaffemaskiner, blendere, juicere og mange flere. Kort sagt kommer der flere og flere apparater på banen, som kan gøre hverdagen lidt lettere. Det kan dog hurtigt blive et værre rod med alle de ledninger, der skal trækkes, for at disse ting kan få strøm, hvilket jo er en forudsætning for, at de overhovedet kan fungere. Dette kan man forebygge ved at gøre brug af en kabelskjuler. Den kan nemlig være med til at få styr på ledningerne, så de ikke ligger og roder eller ligger i vejen.

En kabelskjuler er praktisk i mange sammenhænge

En kabelskjuler kan være mange ting. Man kan for eksempel få en kabelskjuler til sit TV, der samler de mange kabler, der går ud fra dette. Det kan være antennekabel, HDMI kabel, SCART stik, optisk kabel og mange andre. Hvis man samler alle disse i et fælles bundt, når først de er monteret, så slipper man for meget besvær.

Det kan også være smart med en kabelskjuler, hvis man har brug for at få styr på kablerne på kontoret. Hér er der igen ofte mange apparater samlet. Egentlig har de fleste ikke lyst til at skulle kigge de mange kabler, så hvorfor ikke få dem gemt lidt af vejen ved at investere i en billig og pæn kabelskjuler?

Mange har også erfaret, at en kabelskjuler er meget nyttig, når de skal trække kabler til højttalere fra en forstærker eller et andet apparat. Højttalere skal ofte stå forskellige steder i værelset eller stuen langt fra lydkilden. Derfor skal kablerne trækkes ret langt. Med den rigtige kabelskjuler kan man gemme ledningerne væk langs panelerne eller kanterne i loftet. Så slipper man for at se på dem, og det samme gør eventuelle gæster, men lydkvaliteten forbliver den samme.

Køb kabelskjuler her

Tags: , , , ,

Leave a Comment