Få din helt egen altan i århus

En altan giver dig mere plads i hverdagen (foto minaltan.dk)

En altan giver dig mere plads i hverdagen (foto minaltan.dk)

At have sin egen altan er som at have en forbindelse til det byliv man bor i. Hvis du bor i Århus og ønsker din egen altan er der forskellige muligheder for installation og altantype.

Altanen peger udad mod byen og det vibrerende byliv, du er en del af. Men altanen er samtidig også en mulighed for at være alene og udenfor på samme tid. Lange sommeraftener med grill og fest er næsten en umulighed uden altan. Forestil dig at sætte dig udenfor om morgenen og nyde morgensolen fra morgenaltanens fantastiske udsigt. Uden altan forsvinder meget af tilstedeværelsen. Med en altan vil du finde roen udendørs hele sommeren – Til de helt sene lyse nætter med ens kæreste venner og familie ikke kunne blive bedre end på den nye altan. Altan åbner dit liv op, og du åbner døren op, sætter dig ud og drikker en kop kaffe på altanen.

Som en forlængelse af din lejlighed

Savner du følelsen af mere plads og rum i din lejlighed? Føler du, at du har brug for at komme ud og trække vejret uden at skulle gå trapper ned og trapper op. Har du børn, der vil elske at sidde udenfor på altanen til boller og kakao? I en Århusiansk lejlighed er der ikke noget hyggeligere end en charmerende altan. En altan giver dig muligheden for at slappe helt af, når du har lyst til at være uden for. Nu er det slut med lede efter plads i parker, at gå langt efter bænke og generelt lade sig forstyrre af gøende hunde og andre irritable elementer. En Altan giver dig chancen for at være udenfor og kunne mærke stemningen i Århus uden at lade dit privatliv forstyrre. Det er en fænomenal ide til hele familien, og generationer på tværs vil mødes på altanen for at snakke, hygge og feste. Bor du i Århus og mangler en altan? Så læs mere her.

Du kan også læse flere indlæg om altaner lige her:

http://spto.dk/skal-man-vaelge-balkon-eller-altan/

http://spto.dk/man-kan-ikke-leve-uden-altaner-kobenhavn/

http://spto.dk/sa-er-det-ud-pa-din-altan-min-ven/

Tags: ,

Leave a Comment