Få inspiration til det perfekte spisebord

Et spisebord (foto traevarer.dk)

Et spisebord med plads til lektier og gode måltider (foto: traevarer.dk)

Et spisebord er ikke bare et spisebord. Det ved du særligt, hvis du er ved at lede efter et godt spisebord. Du har nok aldrig spekuleret så meget over træsorter, farver og størrelser, som du gør lige nu, hvis du altså er på jagt efter et spisebord. For ikke at tale priser. Spiseborde kan nemlig koste lidt forskelligt, for det er nu engang sådan at vi vil betale lidt forskelligt for et spisebord.

 

Få et spisebord med plads til alle

Nogle mennesker skal bare have et simpelt spisebord, der holder længe. Her kan anbefales et bord af træ. Du finder mange fine klassiske borde, der kan holde til både middagsselskaber og masser af børn. Når du vælger et simpelt og robust bord af træ, så vælger du også et langtidsholdbart bord. Spiseborde med robuste bordplader kan nemlig slibes ned og omlarkeres, ommales eller måske sæbebehandles. Andre vil gerne have et spisebord, der giver lidt mere. Der skal være stil over spiseordet og det skal måske kunne lidt mere, end bare at være funktionelt. Hvis du har det sådan leder du måske efter et designer spisebord. Dem findes der mange af. Det kan også være, du skal kigge efter et antikt spisebord som har historie.

 

Find et spisebord på nettet

Du kan finde spiseborde i mange forskellige boligbutikker, men det bedste sted er nok på nettet. Her kan du nemlig sidde i ro og mag og finde det  spisebord, der passer helt perfekt til din spisestue, stue eller dit køkken. Når du så har fundet det, du kan lide, så kan du tage ud og kigge på det. Det er dejligt at se det spisebord, man gerne vil have. Dog står alt hvad du bør vide om bordet ofte på nettet. Særligt hvis det er gode hjemmesider.

 

En god hjemmeside at finde et spisebord på er på hjemmesiden her

 

Få mere inspiration herinde:

Foren din familie omkring de mange personlige spiseborde

Smuk patriciervilla

 

Tags: , , , ,

Leave a Comment