Lav penge på at handle med kryptovalutaer døgnet rundt

Der er mange penge at hente på at handle med kryptovalutaer, og det er ikke engang svært at gøre det, det handler måske bare om at du ikke har prøvet det før, måske har du tænkt på at starte på det, men er ikke rigtig kommet i gang.

Læs mere på: https://mininvestering.dk/kryptovaluta/

Men faktum er at du kan bruge handel med kryptovalutaer til at få råd til drømmeboligen, se bare på hvordan priserne på de virtuelle valutaer steg voldsomt i 2017, hvilket betød at pressen begyndte at dække dem, og ikke mindst – at almindelige mennesker kunne begynde at tjene penge på dem.

Det stigende fokus betød at prisen på kryptovalutaerne steg meget kraftigt på kort tid, og du kunne i teorien blive millionær ”over natten”. Kryptovaluta er stadig et sted hvor der er kraftigt fokus, alene af den årsag at teknologien bag, som kaldes for Blockchain, allerede bruges praktisk i flere projekter.

Den anden årsag til at kryptovalutaerne kan være attraktive at investere i, er selve den måde markederne ser ud på nu – obligationer giver ikke ret meget afkast, aktierne er generelt meget højt prissat, hvilket gør at kryptoerne kan være et særdeles attraktivt alternativt sted at placere sine penge.

Hvordan starter du så med at handle med kryptovaluta?

For at kunne handle med kryptovaluta skal du finde en børs eller en platform at handle via, og hvis det er sådan at du aldrig har prøvet at handle med dem før, så kan det være en rigtig god idé at finde en platform hvor brugervenligheden er u højsædet og det foregår som hvis du fx skulle købe aktier.

Når du skal vælge platform eller børs, så kan du også overveje udvalget af forskellige valutaer, hvor mange forskellige kan du købe, er det muligt at kommunikere på dit eget sprog, og hvordan er det med kundeservice på den specifikke platform.

Normalt foregår det så på den måde, at du opretter en konto hvor du udfylder informationer, indbetaler penge, som normalt foregår med kreditkort, og så kan du dybest set komme i gang med at handle hurtigt.

Kryptoerne som valuta

I modsætning til en normal valuta styres kryptovalutaerne ikke fra en centralbank, det vil sige at der ikke er en central enhed der styrer mængden eller kursen på kryptovalutaerne, men i stedet kan helt almindelige mennesker mine kryptovalutaer, og dermed er det producenterne der bestemmer prisen.

Kryptovalutaer er baseret på blockchain-teknologi, hvor det afhænger af hvilken specifik teknologi der bruges af den enkelte valuta – skal den kunne benyttes til andet end at kunne betale med, som bitcoin fx er.

Prisen på en kryptovaluta fungerer efter ren udbud og efterspørgsel, jo større efterspørgsel, jo højere pris på valutaen. Man kan sige at det fungerer næsten lige som aktier, dog med den forskel at aktierne har en bagvedliggende virksomhed der tjener penge, og dermed påvirker aktiernes værdi.

Til forskel fra almindelige valutaer som har en bagvedliggende centralbank der kan foretage indgreb for enten at få

Leave a Comment