Levende lys året rundt

Husk hvor meget levende lys kan gøre ved en mørk aften (foto cahetu.com)

Husk hvor meget levende lys kan gøre ved en mørk aften (foto cahetu.com)

Hjemmets varme

En lysestage der giver hjemmet den varme det mangler. Det ikke noget mere romantisk end at have levende lys om aftenen. Levende lys bringer så meget varme og charme med sig I rummet. Det skaber en helt anden men afslappende stemning. Der kan være mange glæder ved at have levende lys. Det behøver ikke at være en juleting at have lys tændt om aftenen. Giv hverdagen en meget mere hyggeligere stemning.

Skab varme og hygge omkring dig og find et par lysetager du ved du vil elsker selv uden lys i. Find en lysestage der passer til dit dekor. Find lysestager i træ, messing, stål eller i keramik. Nyd det helt store udvalg i de smukkeste forme, størrelser og farver.

Giv dem bort

En smuk og finurlige lysestage som værtindegave, indflyttergave eller bare gave kan som oftest gøre nogen rigtig glade. Giv dig selv en gave, find hyggen frem i hjemmet og skab en dejlig atmosfære med levende lys.

Tilføj mere til stuebordet, spisebordet eller arbejdsbordet. Skab et rart lys omkring dig derhjemme og nyd det varme skær fra hver eneste levende lys.

Levende lys året rundt

Pynt vinteren med skær og varme. Eller skab en romantisk sommerstemning i sommerhuset. Sørg for mere hygge omkring spisebordet med smukke høje lysstager der matcher din personlige indretning. Gør mere ud af hverdagens trvielle dage og skab meget mere hygge omkring dig og din nærmeste. Tilføj farve til hjemmet, brug farverige starin der giver lyset i hjemmet i smukt spil.

Tag en afslapnings dag, efter en hektisk uge er det det bedste man kan gøre for sig selv. Lav noget godt mad, noget dejligt at drikke og tænd noget levende lys for at løfte stemingen op.

Se på lysstager hos Cahetu

Tags: , , ,

Leave a Comment