Vitrineskabe pakker praktisk og fantastisk sammen

Vitrineskabe er til de ting du vil have styr på, men også vise frem (foto traevarer.dk)

Vitrineskabe er til de ting du vil have styr på, men også vise frem (foto traevarer.dk)

Man kan være i tvivl om, hvordan man skal organisere – og hvor man skal placere – alle sine ting i hjemmet. Der er mange ting, man helst vil stoppe ned i nogle kasser. Og der er mange ting, man gerne vil vise frem. Det kan være svært at gøre det hele på et og samme sted, og det kan hurtigt blive et rodet virvar. Men det behøver det ikke. Hvis du investeret i et vitrineskab, kan du samle alle dine ting på et sted. Eller i hvert fald mange af dem.

Se et udvalg af vitrineskabe her

Vitrineskabe findes i forskellige størrelser, former og designs. Hvad der kendetegner dem alle er, at der er nogle hylder og rum, der har glas foran sig som låger, og der er omvendt nogle, der har lukkede låger. På den måde bliver der både plads til det, man gerne vil se på i hverdagen og det, som man ikke har lyst til at smide ud, men som man gerne vil have pakket væk.

Et let løsning

Vitrineskabes forskellige størrelser, designs og former gør, at der findes vitrineskabe, der passer til hjemmets forskellige rum. Og de passer også til hjems forskellige størrelser. Nogle drømmer måske om at have et vitrineskab i køkkenet. Her er der plads til de smukke og de grimme krus. Og der er plads til de tykke kogebøger, der skaber en hyggelig stemning. Men ikke alle køkkener er lige store, og derfor findes der også vitrineskabe, der kan hænge på væggen. Disse giver gulvplads og praktisk plads på en og samme tid.

Til stuen findes der også mange slags vitrineskabe. Nogle er store og virker, som en udsmykning i sig selv. Andre er mindre og mere diskrete som for eksempel det ovennævnte. Du kan bruge dit vitrineskab, hvor du vil. Der er utallige muligheder.

Skab romantik i din bolig med vitrineskabe

Tags: , , ,

Leave a Comment